5 jaar geleden kon het Zwitserse Mycosoffconcentraat een zeer ernstige keiharde nagelschimmel verwijderen. (Rocher vert, vertaald : groene rots).

Echter niet zonder enig bloedvergieten bij het verwijderen. Het is nooit goed om wonden te creëren om iets te herstellen!

De schimmelnagel kwam echter snel terug. Het WaxArgile haalde deze schimmel op een zachte manier weg.

WaxArgile op basis van Bentoniet is de voorloper van het ZeoWax op basis van Zeoliet. Na 4 maanden in een WaxArgile-cataplasma komt de schimmelnagel als vanzelf los. We dachten dat het schimmelprobleem nu wel van de baan was. Vergissing ! De nagelschimmel kwam snel terug.

2014 : Het ZeoWax is een revolutie in topische schimmelbehandeling !

Na slechts één maand ZeoWax-cataplasma komt deze schimmelnagel spontaan los (in twee tijden). Zonder bloedvergieten en zonder pijn.

9 juli 2014 : De bovenste "verdieping" nagelmycose is moeiteloos losgekomen dankzij de dieppenetrerende werking van het Zeoliet-cataplasma (Zeowax).

15 juli 2014 : Amper een week later lost ook de onderste "verdieping" (in werkelijkheid een "duplex").

24 juli 2014 : Zo zag de teen er op 24 juli uit. We blijven nu onafgebroken Zeowax-cataplasma aanbrengen op het nagelbed.

Waarom is de schimmel tweemaal teruggekomen ?

13 september 2014 - onafgebroken Zeoliet-Oliewasklei op het nagelbed !

triviaal antwoord !

Deze schimmel is nooit volledig weg geweest ! Bestudeer zelf even de foto's van de fotoreportage. Met het Mycosoff bleef er nog een schimmelbasis... kijk goed ! Ook na de tweede poging met het WaxArgile bleef er nog een stevige schimmelbasis... goed kijken ! Pas de derde maal met het ZeoWax, vulkanische kracht, is alle schimmel voor goed verdwenen !  Natuurlijk, dit moet nog bevestigd worden met nieuwe waarnemingen !

15 augustus 2014

30 augustus 2014 : een nieuwe nagel is begonnen

13 september 2014